BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, October 29, 2009

Bila Hidup ko Bergantung pd Ihsan

Susahnya bergantung hidup pada insan lain. Mungkin ko dah byk
menyusahkan insan tsbt.

ape2 pun hidup ko kena diteruskan.
ko kene Pekakkan telinga, ko kene Butakan Mata selama 5 bulan ni..
Kalu tak ko akan sakit balik.
Harap ko dpt bertahan dengan kerenah insan itu.

Monday, October 26, 2009

Twins in womb ver.1

6 weeks

11 weeks

13 weeks







Tuesday, October 20, 2009

::: Perjalanan Janin Dalam Kandungan :::

Monday, October 5, 2009

:: Hajatku Tertunai Raya ni ::

Banyak kisah berlaku kat aku sepanjang posa dan raya ni.. Seminggu sebelum raya masuk hospital 3 hari. Pas tu mood raya aku semakin berkurangan dan hilang terus.. apa tidaknya doktor tak bagi aku berjalan jauh, jangan beraya, on bed and rest kalu nak air mentuban tu byk balik.. "nanti boleh teruk bleeding u kalu u tak control"

Tapi ada hikmah disebaliknya .. doa aku dimakbulkan... heheh.. memang plan aku pd awalnya nak lepak je dok rumah sbb masa tu tgh mabuk giler ... tapi dapat bantahan dari abe aku..
Tup..tup bile aku admitted doktor pesan kat dia jgn bg aku travelling, beraya etc ..Yahoooo.. apalagi abe aku pasrahla dgn kehendak doktor tu dan sblm ni mmg kehendak aku pun.. heheh..

W/pun aku suke sgt dapat relax masa raya.. tp jiwa aku sentiasa kacau.. sentiasa ingat kata2 doktor tu..risau sgt bleeding tu akan berulang2 lagi... Nasib baiklah aku masih ada kakak kt kg tu.. anak sedara dah besar2.. leh la aku tumpang lepak kt umah dia..

Nak Lepak rumah abah aku??? sendiri mau ingat la... abah aku sibuk dgn keluarga baru dia.. jadi adik beradik aku ni pandai2lah bawa diri beraya ni.. masing2 jumpa abah, salam minta maaf .. pas tu chow tak sampai sehari dok rumah abah.. abah aku pun tak kisah sgt kot.. lagi dia suke agaknya...entah?.. mana aku tau..

Abang aku sorang tu langsung malas nak balik kg.. entahla.. aku pun tak nak citer.. masing2 dah tua.. fikir2la sendiri..




Friday, October 2, 2009

1st Day Raya at Rembau