BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, July 21, 2010

Alhamdulillah nampak berhasil..

Rasa seronok ummi .. bm ummi dah reach 5oz.. bolehla si abang kembar tu minum botol.. abang tak nak direct mungkin sbb mengalah dgn si adik kembar tu..
bagus2 jgk blog2 ibu2 yg IT knowlegde ni.. boleh share info and experience..
TQ you All.

Sunday, July 18, 2010

Dah cuba macam2..

Dah macam2 ummi cube nak tambah bm dari ubat doktor sehingga ke yang jamu.. tp hasilnya agak kurang lumayan.. kata orang byk minum air.. baru bm banyak.. kesudahannya kencing aje yang banyak..
Mungkin inilah cabaran utk anak2 kembar ummi.. Sekrang ni ummi tgh cube funegreek ... mcm interesting je testimonialnya.. ummi dah cube 5 hari.. ade perubahan rasa bdenyut2 skit tp bm blum produktif lagi.. pe2 hal kembar doakanlah usaha ummi ni berjaya kali ini..

Sunday, July 4, 2010

2-3 jam lepas dilahirkan..

Tanya ummi mana satu adik or abang?.. ummi tak dapat nak jawab
..hehehe


Esoknya.. wajah2 lps mandi pagi.. pkl 8pg nurse dah bawa kembar ni pg mandi.. menjerit2 nangis.. tp kembar nampak comei dgn rambut bersikat...




Friday, July 2, 2010

puihhh... lama betul tak update..

Biarlah aku mula dari aku stop blogging hingga skrg....

31/1/10
Baru kuar dr hosp. jumat lps. Masuk wad ahad sblmnya.. Bleeding balik..
kembar oo kembar tak sabar2 nak tgk dunia ye.. Tunggu spai2 betul2 dah
besar ,tembam dan sihat sumenya br leh kuar. Umi sentiasa bdoa sume anak2 umi sihat, sempurna dan jd anak2 yg soleh/solehah.

14/2/10
Aku dh mula susah tido malam sjk kebelakangan ni. Mengiring kiri/kanan pun salah
, telentang lagi salah. Tak selesa dan sesak nafas dibuatnya. Perut ni plak dah membesar bagai johan mengalhkan tembikar gred A++.
Checkup br2 ni anak2 dah 2.2kg sorang. Mana taknya berat perut aku ni..
Nasib baik ada kain batik ni wat anduh perut aku ni.

19/2/10
Pedih ulu hati sejak minggu lepas. Spai susah nak tido bila pedih naik ke tekak aku. Buat aku takut makan benda pedassss..

23/2/10
Checkup pagi ni. Baby dah 2.5kg + 2.6kg setiap sorang. Kali ini kedua2nya songsang. MC dua hari.

27/2/10
Risau jgk menantikan 11mar nanti. Allah tlglah permudahkan sgl urusan aku pd hari itu. Selamatkanlah aku dan anak kembarku ini. Berikanlah kami kekuatan, kesihatan yg baik. Jauhkanlah kami dari malapetaka. Amin ya rabbal alaminn...


1/3/10
Gi checkup, rupenya ari ni utk sakit puan. Nurse tsilap set date. Dapat jumpa doktor pakar. Paling tekejut dia reshedule operation aku 1 week earlier jumat ni 5/3/10. Memandangkan abe aku dah setuju aku ikut aje.
menggigil jgk dibuatnya. Doktor kata bb akan btambah besar next week & bdn aku mungkin x leh tampung lagi berat .. katanya x perlu tunggu spai bb 3kg sbb ini 'twin case'
Selamatkanlah aku & twin YA Allah..