BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, August 31, 2009

:: Macam mana nie?? ::

Napalah abe ni susah sangat nak faham.. aku kata " nak jadi halimunan raya nanti" dia tak bagi.. dok ajelah kat rumah nak tido ke, baring ke ikut suke.. biar abang je bawa budak2 ni beraya...
Masalahnya bukan aku tak mau beraya tapi masalah kesihatan aku skrg mmg tak mengizinkan untuk aku bergerak bebas.. sabar ajela.. pas tu dok kg die.. seganlah beb.. kalu kg aku ok la skit.. kan..kan..
tapi aku kena buat plan B selepas ni.. hehehe....

Wednesday, August 19, 2009

:: KaKi ::

Suatu hari di Fakulti Sains sebuah Universiti Tempatan..sedang berlangsung ujian berkaitan serangga.. Ujian kali ini sungguh susah... Mahasiswa mesti mampu menentukan jenis dan nama serangga dari potongan-potongan kaki yang diberikan oleh Pensyarah...

Dua jam sudah berlalu. Tidak ada seorangpun pun yang boleh menjawab soalan ujian. Seorang mahasiswa yang amat kecewa.. memutuskan untuk keluar dewan Ujian... dia menghempas daun pintu dengan kuat... "Dummmm!!!!" Melihat keadaan itu... pensyarah didalam dewan marah dengan berkata.. "Hey! suka hati mak bapak hang je hempas pintu tu ye?! Siapa nama kau !!!"

Mahasiswa yang sudah terlanjur berada di luar segera menjulurkan kakinya ke pintu sambil berkata... "Nie kaki saya... encik... Cuba encik teka.. siapa nama saya?"

Tuesday, August 18, 2009

:: teRingin MaKan LaSagNa ::

MeMang aKu daPat beli lasaGna tu, serOnOK janGan katalah .. seBab aku
MeMang teringin Makan dari juMat lepas..

Tapi tetiba tekak aku jaDi tawar ... Entah.. biSa betul kata2 dia... Sampai aku tak lalu nak makan..

Bagi aku kalu dah bantu tu biarla ikhlaS, jgnla merungut2 dibelakang dan tak puaShati dengan aku..


Wednesday, August 5, 2009

:: Pertandingan Wau di tempat keje ayah ::

Puyoo.. dasat2 wau they all buat.. kecuali wau group ayah.. kelihatan agak2 kudut aje..warna putih agak2 kosong tu la ayah punye..
kira ok la dpt no.8 dari 8 peserta yang lain.
Sekurang2nya ayah dah mencube..











.




:: Ingat tu.. selagi homework tak siap jangan harap ummi bagi .... ::

Ini rules yang aku buat kt umah.. Homework mesti siap.. baru boleh minta nak tengok tv ke.. nak main games ke..nak pegi central park ke.. nak makan kat luar ke..

Rule lagi satu kalu salah sorang tak siap lagi homework die.. yang lain kena tunggu sampai die siap keje tu.. baru boleh ON .. kalu tak... jgn harap ummi nak bagi...

Faham tak anak2 Ummi....?

Tuesday, August 4, 2009

English and SMS world

Two Opposite Suicides